Zapisane

Przechowywane tylko na tym urządzeniu

Twoja lista „Do obejrzenia”, ulubione i historia oglądania. Nic z tego nie jest do nas wysyłane.

Prywatność w standardzie. Te listy są przechowywane wyłącznie w pamięci tej przeglądarki. Znikną, jeśli wyczyścisz dane witryny lub zamkniesz okno prywatne, i nie przenoszą się na inne urządzenia.

Zapisuj historię oglądania na tym urządzeniu